Veilig betalen
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Home  /  Zoeken
Bentley
Bentley Motors maakt al een eeuw lang luxe auto's die uitmuntendheid en expertise, traditie en moderniteit combineren. De parfumcollectie Bentley Fragrances haalt haar inspiratie uit deze prestigieuze wereld waarin leer en houten lambrisering een kunstwerk worden. Beiden delen dezelfde visie op stijl waarin authenticiteit, elegantie en verfijning tot het uiterste worden gedreven.

Na exclusieve lanceringen bij Harrods in Londen, is het Bentley-geurassortiment sinds maart 2013 uitgerold in Engeland, waar het nu geldt als een van de referentiemerken in luxe parfumerieën. Bentley Fragrances kent ook opmerkelijk succes in andere markten, met name het Midden-Oosten, maar ook in Europa, Amerika en Azië.

Een exclusieve en kostbare geursignatuur
De geurige signatuur van Bentley Fragrances, bestaande uit hoogwaardige ingrediënten, heeft de meest doorgewinterde parfumliefhebbers geïnspireerd. Het merk deed een beroep op gerenommeerde parfumeurs uit Franse parfumhuizen. Nathalie Lorson, Mylène Alran en Mathilde Bijaoui hebben elk hun talenten ten dienste gesteld van het ontwikkelen van geuren met ongekende facetten.

Een iconisch ontwerp
De flessen zijn geïnspireerd op de royale rondingen en uitzonderlijke materialen die door Bentley Motors worden gebruikt, waarbij kracht en stijl tot in het kleinste detail worden gecombineerd. De fles heeft twee Bentley-pictogrammen: de beroemde karteling op de stop en de legendarische "vliegende B" die trots op de bovenkant zit. De ronde vormen zijn ook perfect gevormd naar de mannelijke hand om de sensaties te versterken.
0 - 0 van 0 producten
Uw zoekopdracht leverde geen resultaten op.

Misschien kan dit helpen

1. Controleer de spelling van uw zoekterm, een foutje is snel gemaakt.
2. Probeer een minder specifieke zoekopdracht. Dit levert mogelijk meer resultaten op.

Wat u ook kunt doen

Ga naar de startpagina of start een nieuwe zoekopdracht.

Hulp nodig?

Klik hier om ons te contacteren.
Creative WebVision © 2020
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in