Veilig betalen
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Versace bath & Shower gel
BEAU-LOOK - Versace bath & Shower gel - 1
Merk : Versace
Levertermijn : 10 dagen

Artikelnr
SP-13736
Inhoud
0.2 liter
€ 23,09   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Versace
Gianni Versace S.r.l., opgericht in 1978 in Milaan, is een van de toonaangevende internationale modeontwerpers en een symbool van Italiaanse luxe wereldwijd. Het ontwerpt, produceert, distribueert en verkoopt mode- en lifestyleproducten, waaronder haute couture, prèt-à-porter, accessoires, sieraden, horloges, brillen, geuren en woninginrichting die allemaal het kenmerkende Medusa-logo dragen.
De Versace Group verdeelt zijn producten via een wereldwijd D.O.S-netwerk dat meer dan 200 boetieks in de belangrijkste steden en meer dan 1500 groothandels wereldwijd omvat.
Donatella Versace is sinds 1997 artistiek directeur van Versace en heeft het merk de 21e eeuw in geleid. Tegenwoordig vertegenwoordigt Versace zijn erfgoed door zijn sterke en onverschrokken ontwerpen, terwijl het tegelijkertijd een nieuw wereldwijd publiek aanspreekt dat de positie van Versace in de hedendaagse cultuur blijft versterken.
In 2000 heeft Gianni Versace S.r.l. opende Palazzo Versace, het eerste hotelproject dat wordt gekenmerkt door een bedrijf in luxe goederen, dat toeristen en reizigers de mogelijkheid biedt om de complete levensstijl van Versace te ervaren en ervan te genieten. Het tweede Palazzo Versace, gebouwd in Dubai, werd geopend in 2015. Het derde Palazzo Versace wordt gebouwd in Macau, China.
In februari 2014 heeft Gianni Versace S.r.l. kondigde zijn overeenkomst aan met Blackstone om deel te nemen aan de volgende fase van de ontwikkeling van het bedrijf. Blackstone bezit 20 procent van het bedrijf; terwijl de familie Versace centraal blijft staan, met mevrouw Allegra Versace Beck, mevrouw Donatella Versace en de heer Santo Versace die allemaal een belangrijke rol spelen in het bedrijf. Donatella Versace bekleedt de dubbele rol van vicevoorzitter van de raad en artistiek directeur.
In mei 2016 benoemde de Versace Group de heer Jonathan Akeroyd tot CEO en lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf.
In september 2018 kondigde Versace aan dat honderd procent van alle Blackstone- en Versace-familieaandelen was verkocht aan de Group Michael Kors Limited. In januari 2019 heeft Gianni Versace S.r.l. trad toe tot Capri Holdings Limited en vormde samen met Michael Kors en Jimmy Choo een nieuwe wereldwijde modelluxegroep.
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2021
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in