Veilig betalen
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick 301 Outsmart 3 1 gr
BEAU-LOOK - Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick  301 Outsmart 3 1 gr - 1
Merk : Estee Lauder
Levertermijn : 10 werkdagen

Estée Lauder Lip Make-up Pure Color Desire Rouge Excess Lipstick.
Deze voedende en hydraterende lipstick verrijkt met 25% pure pigmentatie en zorg voor 8 uur lange dekking. De lipstick heeft een intense en gelijkmatige dekking aan de lippen. Verkrijgbaar met een crème finish en een intense chrome finish.
Artikelnr
10068
Kleur
301 outsmart
€ 44,00   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Estee Lauder
"De eerste schoonheid die ik ooit heb herkend, was mijn moeder", zei Estée. Enkele van haar vroegste herinneringen waren aan het verzorgingsritueel van haar moeder, dat draaide om het aanbrengen van rijke crèmes op haar gezicht en handen om haar huid zacht en glad te houden. 'Handen [zijn] net zo veelzeggend als elke geschreven stamboom,' zei Rose tegen haar beïnvloedbare dochter.

Dit innovatieve en technologisch geavanceerde bedrijf, opgericht in 1946, heeft geleidelijk wereldwijd erkenning gekregen voor zijn elegantie, luxe en superieure kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste normen van uitmuntendheid. Na uitgebreid onderzoek en rigoureuze productevaluaties, zijn we er trots op een reeks gezichtsverzorging, make-up en parfums te presenteren, allemaal even zacht als effectief.
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2021
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in