Veilig betalen
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Pure Color Envy Paint On Liquid poppy Sauvage 7 ml
BEAU-LOOK - Pure Color Envy Paint On Liquid  poppy Sauvage 7 ml - 1
Merk : Estee Lauder
Levertermijn : 10 werkdagen

Estée Lauder Pure Color Envy Shine Kissed Lip lipgloss: Stralende, transparante kleur en een briljante, gebooste glans voor volle lippen die erom vragen gekust te worden. Dit alles in een reeks kleurtinten, van onopvallend tot gedurfd, en van shimmerglans tot crèmeglans, zodat er voor elke huidtint een match te vinden is. Lichtgewicht, hydraterende textuur met Hyaluronzuur, dat ervoor zorgt dat uw lippen zo comfortabel aanvoelen, dat u vergeet dat u gloss draagt. De borstel zorgt moeiteloos voor een maximale glans met een gelijkmatige dekking en minimaliseert uitvlekken wanneer er een laag over een andere lipstick wordt aangebracht. Voeg een laagje toe om van een transparante dekking naar een medium dekking te gaan.
Artikelnr
10095
Inhoud
0.01 liter
Kleur
poppy sauvage
€ 34,79   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Estee Lauder
"De eerste schoonheid die ik ooit heb herkend, was mijn moeder", zei Estée. Enkele van haar vroegste herinneringen waren aan het verzorgingsritueel van haar moeder, dat draaide om het aanbrengen van rijke crèmes op haar gezicht en handen om haar huid zacht en glad te houden. 'Handen [zijn] net zo veelzeggend als elke geschreven stamboom,' zei Rose tegen haar beïnvloedbare dochter.

Dit innovatieve en technologisch geavanceerde bedrijf, opgericht in 1946, heeft geleidelijk wereldwijd erkenning gekregen voor zijn elegantie, luxe en superieure kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste normen van uitmuntendheid. Na uitgebreid onderzoek en rigoureuze productevaluaties, zijn we er trots op een reeks gezichtsverzorging, make-up en parfums te presenteren, allemaal even zacht als effectief.
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2021
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in