Veilig betalen
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Veilig betalen
Geen verzendingskosten
Revitalizing Supreme Night Restorative Cream 50 ml
BEAU-LOOK - Revitalizing Supreme  Night Restorative Cream 50 ml - 1
Merk : Estee Lauder
Levertermijn : 10 werkdagen

Word stralend wakker, iedere ochtend opnieuw met Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Night Intensive Restorative Cream. Deze rijke, ultra-voedende multi-werkzame crème is speciaal samengesteld voor de nacht. Ze laat de huid steviger aanvoelen en vermindert fijne lijntjes merkbaar, terwijl u slaapt. REVITALISEERT met 2X geconcentreerd Moringa-Extract, dat de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleert. Dit is belangrijk omdat de natuurlijke productie van proteïne piekt in uw slaap. ONTWAAK met een frisse ochtendgloed. Dankzij het extract van Zeelavendelbloem wordt de natuurlijke celvernieuwing en vervanging van de huid tijdens de nacht ondersteund. VOEDT met 2x een superdosis Hyaluronzuur voor een intense, 24 uur durende hydratatie, omdat de huid sneller vocht verliest in de nacht. STERKE SYNERGIE: Het gecombineerde effect van ons geconcentreerde Moringa-Extract, extract van Zeelavendelbloem en Revita Key-proteïne ondersteunt de eigen productie van het opvullende Hyaluronzuur met 80%.* Ontgrendel de kracht van de nacht. De huid wordt volledig hersteld, vernieuwd en verzacht. Ze voelt zacht en soepel aan. Geschikt voor de hals. De sleutel naar de jeugd in de kern van Revitalizing Supreme+ is het exclusieve Moringa-extract. Wat is Moringa? De Moringa-plant (vaak omschreven als 'wonderboom' of 'levensboom') staat al duizenden jaren bekend om zijn uitzonderlijke voedende kwaliteiten. Het bevat belangrijke bouwstenen van het leven: calcium, kalium, vitamine c, aminozuren en Omega 3-vetzuren. Het is een van de krachtigste anti-verouderingsingrediënten die ooit is ontdekt. Wat het Moringa-Extract doet: Het ondersteunt de huid bij de natuurlijke celvernieuwing en het optimaliseren van het potentieel van de cellen. Het ondersteunt een krachtig eiwit, dat bekendstaat als de 'poortwachter van de jeugd': het helpt de huid meerdere anti-verouderingswegen te 'ontgrendelen'. Werkt samen met onze pro-collageen-technologie, die helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. *In-vivo test na 3 dagen.
Artikelnr
10097
Inhoud
0.5 liter
€ 93,96   21% incl. btw
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Estee Lauder
"De eerste schoonheid die ik ooit heb herkend, was mijn moeder", zei Estée. Enkele van haar vroegste herinneringen waren aan het verzorgingsritueel van haar moeder, dat draaide om het aanbrengen van rijke crèmes op haar gezicht en handen om haar huid zacht en glad te houden. 'Handen [zijn] net zo veelzeggend als elke geschreven stamboom,' zei Rose tegen haar beïnvloedbare dochter.

Dit innovatieve en technologisch geavanceerde bedrijf, opgericht in 1946, heeft geleidelijk wereldwijd erkenning gekregen voor zijn elegantie, luxe en superieure kwaliteit. Onze producten voldoen aan de hoogste normen van uitmuntendheid. Na uitgebreid onderzoek en rigoureuze productevaluaties, zijn we er trots op een reeks gezichtsverzorging, make-up en parfums te presenteren, allemaal even zacht als effectief.
Gerelateerde artikelen
Creative WebVision © 2021
Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang € 2.5 korting op uw volgende aankoop
Vul uw e-mailadres in